LEGO 41662 Friends Olivia's Flamingo Kubus

6 - 8
LEGO 41662
41 LEGO's
  • Beschrijving
  • Meer

LEGO 41662 Friends Olivia's Flamingo kubus

LEGO 41662 Olivia heeft een Flamingo gezien in het oerwoud. Lees meer...

Wees heel stil en pas op waar je loopt! Olivia heeft een flamingo gezien in het oerwoud. Geef haar de camera zodat ze er een foto van kan maken. Speel met de kikker die in beeld springt. Koel daarna af met een heerlijk stuk watermeloen en ga pootjebaden in de poel in het oerwoud

- LEGO® Friends Olivia's Flamingokubus (41662) is een draagbare junglespeelset in een vrolijke kubus met flamingothema. Jungleplezier voor onderweg voor kinderen die van dieren houden en een verrassing hebben verdiend!

- Bevat het populaire LEGO® Friends minipoppetje van Olivia, een speelgoedflamingo in 1 van de 4 verschillende kleuren, een kikkerfiguur, een bouwbaar junglemeertje, een camera, een watermeloen en een stuk watermeloen.

- Kinderen kunnen buiten de kubus met de onderdelen spelen of alles in dit draagbare speelgoed meenemen voor plezier onderweg.

- Een ideale cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of zomaar tussendoor voor kinderen vanaf 6 jaar die graag met kleine speelgoeddieren spelen.

- Met een hoogte van ca. 11 cm en een breedte van ca. 8 cm vormt deze kubus een leuke, compacte decoratie voor op een bureau dankzij de stoffen 'veren' (nieuw vanaf januari 2021) en het schattige flamingogezicht.

- Laat kinderen kennismaken met de wereld van Heartlake City, een plek boordevol creatief plezier en fantastische vriendschappen, waar kinderen personages tegenkomen waarmee ze zich kunnen identificeren en waar iedereen welkom is!

- De bouwonderdelen van dit nieuwe LEGO® speelgoed voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze compatibel en consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958.

- LEGO® Friends sets worden tot het uiterste getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.