LEGO DUPLO 10900 Duplo Agent op Politie motor

1 - 2
LEGO® DUPLO® 10900
8 LEGO's
BESTEL

LEGO DUPLO 10900 Agent op Politie motor

LEGO DUPLO 10900 Eindeloos en uren speelplezier met deze politiemotorset! Natuurlijk met een agent. Lees meer...

Speel alledaagse gebeurtenissen na met LEGO® DUPLO® Mijn eigen stad: een herkenbare wereld met moderne DUPLO figuren. Peuters zullen het geweldig vinden om op de politiemotor door de stad te scheuren! Ze leren alledaagse gebeurtenissen begrijpen door de DUPLO figuur van een politieagent het drukke verkeer te laten regelen met zijn stopbord, hem te laten pauzeren in het politiehuisje en hem vervolgens weer op zijn politiemotor te laten klimmen voor de volgende klus. Dit politiespeelgoed is eenvoudig te bouwen en helpt bij de ontwikkeling van de fijne motoriek.

LEGO DUPLO 10902 Duplo Politie station

1 - 2
LEGO® DUPLO® 10902
38 LEGO's
BESTEL

LEGO DUPLO 10902 Duplo Politie station

LEGO DUPLO 10902 Peuters beleven eindeloos speelplezier met het politiebureau. Met politie auto en gevangenis. Lees meer...

Speel alledaagse gebeurtenissen na met LEGO® DUPLO® Mijn eigen stad: een herkenbare wereld met moderne DUPLO figuren. Peuters zullen het geweldig vinden om zelf verhalen te bedenken waarin het eenvoudig te bouwen 10902 Politiebureau centraal staat. Laat de politieagenten wegscheuren in hun politieauto met zwaailichten en gillende sirenes om de boef te vangen die er met de donuts van de agent vandoor is gegaan! Neem de boef mee naar het politiebureau en sluit hem veilig op in de cel. Inclusief 3 DUPLO figuren.

Help jij mee de boeven te vangen? Kijk ook eens bij LEGO CITY Politie. Als je te groot bent voor LEGO DUPLO, kijk dan eens bij de leuke sets van LEGO City. Niet alleen politie sets maar bijvoorbeeld ook brandweer sets.